Smaken

NinaLucia's Cupcakes heeft 6 vaste smaken in het assortiment. Eens in de paar maanden komt er een season special uit. Het is uiteraard nu al mogelijk deze te bestellen!

Classics

1)    Secret Vanilla
       Een cupcake van het eerste uur. Deze vanillecake is heerlijk fris en luchtig.
       De lichtzoete topping  maakt     de vanillecake helemaal af.  De kleur van de  topping is mogelijk in   verschillende kleuren.2)    Intense Chocolate
Voor de chocoladeliefhebber is dit dé cake die je moet hebben geproefd.
      De luchtige chocoladecake heeft een milde zoete smaak en een topping van gesmolten chocolade.


3)    Sweet Vanilla Lemon
De bijzondere mix van roomachtige vanillecake met citroensmaak maakt deze cake luchtig en fris van smaak. De topping bestaat uit een heerlijke frisse mix van citroenaroma met creamcheese. De kleur van de topping is mogelijk in alle kleuren.
4)    Choconille
Een heerlijke luchtige chocoladecake met een verrassende topping van vanille. De topping is in verschillende kleuren mogelijk.
Specials

5)    Super Red Velvet
Dit is een van de klassieke Amerikaanse cupcakes. Deze cake heeft een milde chocoladesmaak in combinatie met een romig creamecheese topping.  
Deze cupcakes zijn bijvoorbeeld erg leuk voor kerst of Valentijnsdag!
      6)    Crispy Carrot
Deze verrassende carrotcake is lichtzoet van smaak en de topping is bereidt met een romige creamcheese topping. De combinatie van gezond en zoet maakt de cake lekker hartige van smaak.Season Special

7)     Season Special: Nov – Maart 2011 : Speculicious
Dit is een lichtzoete speculaascake met stukjes appel en een romige topping bestrooid met kaneel.
Perfect om in de Sinterklaas en Kerststemming te komen!


Mini Cupcakes
De Cupcakes zijn ook in Miniformaat (doorsnede van 3,5cm) te bestellen in de smaken: Secret Vanille, Intens Chocolate, Sweet Vanilla Lemon & Choconille.
Maatwerk
Heeft u zelf een idee voor een creatie omdat u bijvoorbeeld een feestje met een thema heeft? Dan kunnen we daar in overleg uiteraard iets moois van maken.